miércoles, 6 de noviembre de 2013

NOVES PROPOSTES DE MOBILITZACIONS
Dimarts 5 de novembre vam tindre reunió de coordinació de les Plataformes en defensa de l’ensenyament públic de les Terres del Sud a Alacant i van acordar les mobilitzacions següents:
 
 
-recolzar la difusió de la vaga d’estudiants del 20 de novembre a través de les nostres xarxes de correu, blogs i pàgines de facebook.

- Participar a la Cimera Social d’Alacant convoca reunió el dijous 7 de novembre a les 19 per tal d’organitzar la protesta promoguda a nivell europeu per al proper dissabte 23.
 
-Nit del 19 al 20 de novembre, dia en que la Llei Wert passa del Senat al Congrés, fer Jornades de portes obertes (tancaments) contra la Lomce i les retallades, almenys en un centre de cada municipi o comarca. Es busca recolzar la vaga d’estudiants, i informar les famílies de la resta de mobilitzacions.
 
- Dia de VAGA ESTUDIANTIL, 20 de novembre, fer visible en els centres educatius el rebuig a la Lomce i a les retallades en educació;
- Pegar pancartes o cartells.
-Fer concentracions a les portes dels centres.
- Qualsevol altra idea que es pense als centres.
 
-Participar en la previsible manifestació provincial contra l'atur i les retallades en els nostres drets laborals, socials i civils, que probablement convocaran la Cimera Social i Marea Ciutadana el dissabte dia 23 de novembre, a la vesprada a Alacant. Es proposa que la manifestació d’ensenyament isca de la Delegació territorial de la Conselleria d’Educació per acabar unint-se a la manifestació general.
 
- El dia 28 o 29 de novembre, dia en que es votarà definitvament la llei en el Congrés, concentració en la Plaça de la Muntanyeta d’Alacant, a la vesprada, on es troba la subdelegació del govern, el tema de la concentració és el sepeli de l’ensenyament públic, hi haurà corona mortuòria de flors verdes, i es demana als participants que vingan  de dol.
 
 
Recolzar les convocatòries de la Plataforma Estatal o de la de País.


EL PAÍS. Manuel Planelles Sevilla

El PP acepta una enmienda de UPN a la LOMCE por la que se permite a estas escuelas volver a solicitar el concierto
Consulta la información sobre la 'ley Wert'

Gomendio lamenta no haber conocido antes la ampliación presupuestaria del Gobierno, lo que le hubiese ahorrado críticas

No hay comentarios:

Publicar un comentario