martes, 19 de noviembre de 2013

Mobilitzacions contra la LOMQE. 

19, 20 i 23 de novembre de 2013
 
La Coordinadora de Plataformes en Defensa de l’Ensenyament Públic de les comarques del sud del País Valencià ha convocat diferents accions aquesta setmana contra la LOMQE.

Demà dimarts 20 de novembre la LOMQE serà aprovada al Senat dins del seu tràmit parlamentari que continua amb el únic suport del Partit Popular i el rebuig de tota la comunitat educativa i entitats en defensa de l’escola pública.

Després de la vaga educativa del 24 d’octubre que va paralitzar el sistema educatiu i que va traure al carrer a milers de ciutadanes i ciutadans contra la LOMQE, les Plataformes en defensa de l’Ensenyament públic tornen a convocar mobilitzacions contra l’aprovació de la LOMQE.

A les comarques del sud del País Valencià s’han convocat les següent accions al llarg d’aquesta setmana:

Dimarts 19 de novembre 2013.
Assemblees – Tancaments als centres educatius.
La Coordinadora de Plataformes en Defensa de l’Ensenyament Públic de les comarques del sud del País Valencià ha convocat en cada comarca actes de protesta, assemblees, projeccions de vídeos, etc per a continuar informant i rebutjant la LOMQE.

Centre i accions:
Comarca de l’Alacantí 
-       Alacant, 19.30 h IES Figueras Pacheco – Alacant.
Mesa redona amb la participació d’un director d’infantil i primària, un director de secundària – batxillerat i cicles formatius i un representant de la FAPA Enric Valor. Aquesta xerrada versarà sobre els motius pels que rebutgem la LOMQE i cada ponent aportarà els motius d’aquest rebuig des del punt de vista d’un centre d’infantil i primària, un de secundària – batxillerat i cicles formatius i  com afectarà a les famílies.
També es projectaran vídeos i ens faran tallers.
-       Sant Vicent del Raspeig, 19.00 IES Sant Vicent
S’ha organitzat una assembles participativa, tallers, projecció de vídeos, etc

Comarca Marina Baixa 
-       Altea, 19.00 h IES Bellaguarda 
S’ha organitzat una jornada comarcal de portes obertes amb un concert de Mon Serrat, tallers, assemblea, cine – fòrum.

Comarca Baix Vinalopó
-       Elx, 18.00 h edifici Altabix – Universitat Miguel Hernández
S’ha organitzat una assembles de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic del Baix Vinalopó, on tractaran  les pròximes accions a desenvolupar.

Dimecres 20 de novembre 2013 
19.00 h Plaça de la Muntanyeta d’Alacant. Concentració contra l’aprovació de la LOMQE al Senat 
Demà 20 de novembre s’aprovarà la LOMQE al Senat i per aquest motiu la Coordinadora de Plataformes en Defensa de l’Ensenyament Públic de les comarques del sud del País Valencià ha convocat una concentració a la plaça de la Muntanyeta d’Alacant per a demostrar el rebuig de la comunitat educativa a la LOMQE

Dissabte 23 de novembre 2013
Manifestació des de la DT d’Educació. 18.00 h
La Cimera Social d’Alacant ha convocat una manifestació que eixirà des de les escales de l’IES Jorge Juana a partir de les 18.30 h però la Coordinadora de Plataformes en Defensa de l’Ensenyament Públic de les comarques del sud del País Valencià ha convocat una columna educativa que eixirà des de la DT d’Educació a partir de les 18.00 h i confluirà en la plaça dels Estels amb la manifestació de la  Cimera Social de la que forma part la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic

No hay comentarios:

Publicar un comentario