lunes, 31 de marzo de 2014

EJEMPLOS DE RESISTENCIA CONTRA LOS RECORTES EN EDUCACIÓN

Más de 8.000 firmas contra la condena a muerte del colegio Ciutat de Cremona

eldiariocv - VALENCIA
La comunidad escolar del centro de Alaquàs ha presentado 8.049 rúbricas en Conselleria para evitar que Educación elimine el próximo curso la única línea de Infantil que mantienen



Alaquàs defiende con 8.000 firmas la integridad de sus colegios


Las AMPA y la alcaldesa se oponen al cierre de aulas públicas


41 DÍAS DE ENCIERRO CONTINUADO EN EL CEIP CIUTAT DE CREMONA DE ALAQUÀS


Expulsados del sistema educativo
DIARIO INFORMACIÓN. VICTORIA BUENO 31.03.2014
De duelo. Así se sienten los profesores interinos expulsados hace un año del sistema educativo por los recortes y el nuevo acceso que valora más la oposición que la experiencia. Lamentan el perjuicio al alumnado porque se saben más competentes que hace una década
Beatriz Prieto ha sido maestra de Infantil siete años, con niños con dificultades, y ahora no tiene para gasolina



A LA MARINA BAIXA  TAMBÉ CONTINUEM EN LA LLUITA.


ÈXIT DE LES MOBILITZACIONS

Les mobilitzacions d'aquesta setmana passada han sigut tot un èxit i altra vegada s'ha fet present el rebuig a les polítiques educatives del govern . 

La vaga d'estudiants va ser secundada per la majoria d'estudiants de secundària i universitats i les manifestacions van ser nombroses. 

La marxa i festa per l'educació pública a Ontinyent va estar plena de color verd. Es va sumar tota la comunitat educativa i hi havia "cabuts", "zancudos", batucada.. Després de la marxa, va començar la festa amb un repertòri nombrós de cantants i grups que recolzaven l'educació pública.

Les notícies s'han fet resó dels tancaments simultanis que s'han afegit al CEIP Cremona d'Alaquàs, que ja porta 38 díes tancants, com el CEIP Bonavista i CEIP Martínez Valls d'Ontinyent que porten 7 díes. S'ha convocat una gran marxa pel manteniment de les unitats escolars a valència el 12 d'abril.


No hay comentarios:

Publicar un comentario