miércoles, 22 de enero de 2014

Participa i difon este event de facebook



 En el tancament celebrat durant la  vesprada del 16 de gener es va realitzar una assemblea, a la que van assistir unes 200 persones, representants de tots els sectors de la comunitat educativa de la Marina Baixa.
Es van acordar les següents protestes per al proper
Dijous, 23 de gener:
·               Pel matí, repetir la crida a no usar el transport escolar del Salt de l’aigua, és a dir, que l’entrada en cotxe de Primària i Secundària es faça al mateix temps, a les 8,30h. Tot i que l’entrada a cada centre serà l’habitual.
·               Fer l’ entrega de les signatures recollides a la Direcció Territorial de Conselleria d’Educació d’Alacant.
·       Per la vespradaa las 18h00 es farà una manifestació a  Benidorm , que tindrá l’eixida a la Plaça Neptú fins la plaça Ferrerías, a la que es convida a participar a tota la ciutadania d’esta localitat i de la comarca, per a protestar per les retallades que està patint l’educació pública i per a exigir  les següents reivindicacions:

EXIGIM:
-que no es reduïsquen les ajudes de transport escolar i que es tinga en compte el traçat urbanístic i l’ubicació dels centres educatius,  ni altres beques com les d’estudi  i  de llibres,
-que no es suprimisquen unitats escolars, permetent una  distribució equilibrada dels alumnes als centres de cada localitat, evitant la massificació i la reducció de professorat.
-que  la Conselleria deixe d’incomplir les seves promeses  i acabe  la construcció de les obres de l’IES Pere Maria Orts, i resolga els problemes d’infraestructures educatives que lastren a alguns centres de la nostra comarca, tals com el CEIP Vasco Núñez de Balboa de Benidorm i el CEIP Dr. Esquerdo de la Vila.

DIGUEM PROU .
That’s enough.
Comunitat educativa de la Marina Baixa (APAs de Benidorm, Plataforma en defensa de l'Ensenyament Públic  de la Marina Baixa -http://porlapublica.blogspot.com  - …)


A  Alacant també esta en lluita la comunitat escolar contra la supressió d'unitats escolars






DIARIO INFORMACIÓN
El Ministerio mantendrá la asignación presupuestaria y cada alumno recibrá de media unos 250 euros mensules

PAULA DÍAZ
El presupuesto del Ministerio se reducirá casi a la mitad el próximo curso y la estancia en el extranjero se limitará sólo a un semestre.

VIRGINIA UZAL
Estudiantes universitarios que en otros cursos recibían ayudas de 3.000 euros denuncian que el Ministerio ha resuelto ahora darles "0 euros". Educación admite que "puede haber errores".


No hay comentarios:

Publicar un comentario