domingo, 19 de enero de 2014

En el tancament celebrat el dijous 16 de gener es va realitzar una assemblea en la qual van assistir unes 200 persones. Docents, alumnat, pares, mares, sindicats i membres de partits polítics van valorar positivament les protestes portades a cap i van acordar de noves.

Es va fer clar, que les retallades que ara afecten als centres educatius del Salt d'Aigua, en quant a eliminació de unitats escolars i beques de transport, es faran extensibles al reste de centres de Benidorm i la Comarca, i que pot donar lloc al tancament d'alguns centres i a la massificació en aules d'altres, amb l'amenaça del tancament de 10 unitats escolars a Benidorm.

En l'asemblea es van acordar noves protestes per al dijous 23 de gener:

  • Pel matí: repetir la no utilització dels transports escolar, desplaçant-se als centres educatius en vehícul pròpi, fent l'entrada tant de primària i secundària a les 8'30h. Posteriorment s'entregaran les firmes recollides a la Direcció Territorial d'Educació d'Alacant.

  • A les 18h: Manifestació a Benidorm des de Pl.Neptuno fins Pl.Fleming, per protestar contra totes les retallades que estem patint en educació. Es fa una crida a tota la comunitat educativa de la comarca.


La protesta en el Salto del Agua atasca los accesos, Información, 17/172014
Encierro contra la tijera en el CEIP Mestre Gaspar, Información, 17/172014
Los centros del Salto del Agua se rebelan, Información, 15/1/2014
Supresión de 151 líneas en valenciano y cierre de 6 colegios, Levante, 17/1/2014

http://lanuciacamina.blogspot.com.es/



Les AMPES de Benidorm i la Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic de la Marina Baixa han iniciat una campanya de protestes i convoquen accions el DIJOUS 23 contra la supressió unitats escolars, l’augment d’alumnes per classe i el acomiadament de professorat, contra reducció de beques (transport, llibres, estudi) i la falta d’inversió en el manteniment dels centres públics d’educació.





Adiós a la democracia en las escuelas: la LOMCE sentencia a muerte al Consejo Escolar

En aras de la "calidad" y la "excelencia", la reforma educativa priva de capacidad gestora y decisiva a un órgano de participación en los centros educativos que vive sus horas más bajas.


No hay comentarios:

Publicar un comentario