sábado, 21 de diciembre de 2013

 BONES FESTES DE NADAL I FELIÇ ANY NOU 2014.


El Mestre Gaspar López dice «basta»

Padres y alumnos del colegio protestan contra la decisión de la conselleria de suprimir una unidad de Infantil de 3 años para el próximo curso. Denuncian que los recortes atentan contra el programa educativo del centro

21.12.2013 | 




Educación para la especulación
Por ENRIQUE JAVIER DÍEZ GUTIÉRREZ

Si la comunidad educativa se quedó asombrada y estupefacta con la LOMCE, una reforma educativa que concitó el rechazo y la oposición de todos los sectores de la misma, los decretos que la desarrollarán van a ser capaces de acabar por traumatizar a los propios profesionales de la educación que ven cómo les imponen unos contenidos cercanos al esperpento, que diría D. Ramón del Valle-Inclán.


Últimes noticies sobre actuacions en defensa de l’ensenyament públic

Concentració 23 desembre a València contra l’expedient al CEIP  Taquígraf Martí de Xàtiva, convocada per la Plataforma per  l’ensenyament Públic del País Valencià.


Conselleria d’Educació ens ha fet regals de Nadal. Ha Publicat la supressió d’unitats escolars dos dies abans de les vacances, fitxant com a termini per les al·legacions el dia 2 de gener. També es va publicar al DOGV que els exàmens de setembre s’hauran de fer del 9 al 14 de juli.


Els companys de la Comunitat d’aprenentatge del CEIP Mestre Gaspar López volem convocar una reunió amb la resta de representants de centres de Benidorm al tornar de vacances de Nadal per decidir i començar a preparar les mobilitzacions acordades.

       ->replegada de signatures contra la supressió de beques de transport, d’unitats escolars i contra la falta d’inversió en el manteniment i la construcció de centres públics a la nostra comarca.

Motius d’aquesta acció:
Fulla signatures:

     -es mante la data del dia 13 de gener a les 18h30 al CEIP Mestre Gaspar per fer assemblea de la Plataforma en defensa de l’ensenyament Públic de la Marina Baixa. On es tractaran els seguents temes:

      - Recolzar mobilitzacions acordades a reunió coordinació centres de Benidorm

      - Reunió de Coordinació de les Plataformes en defensa de l'ensenyament de les terres del Sud del País Valencià el 30 de gener a Elx
      - Reunió estatal de marees per l'ensenyament de l’1 de febrer.

      - Organització de la coordinació de les mobilitzacions a la nostra comarca, que des de fa cinc anys ha intentat fer la nostra Plataforma.
               
Valoració de la manifestació a Madrid del 30 de novembre de Ceapa i voluntat de la Plataforma Estatal en defensa de l’ensenyament Públic de continuar amb les mobilitzacions el pròxim any.




Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic d'Alacant
Fi de trimestre:
Roda de premsa, nadals reivindicatius, carta als mags, arranjament escolar. 
Per al 2014: targeta roja al ministre, resistència a la LOMQE, visibilització de la protesta, resolucions de centres i CEMs, jornada de mobilització.








Acta de l'última reunió de la Coordinadora de Plataformes en defensa de l’Ensenyament Públic de les terres del sud del País Valencià.


    Pròxima reunió el dia 30 de gener a Elx per a que cada Plataforma presente una valoració del seu treball i propostes de mobilització.


Les marees per l’educació pública convoquen una reunió estatal presencial el 1 de febrer per coordinar mobilitzacions en tot l’estat.

CORREU DE LA MAREA CIUTADANA

CORREU DE CONTACTE AMB LES MAREES PER L’EDUCACIÓ PÚBLICA, si es sol·licita es por rebre els correus que envien les diverses marees de tot l’estat i que els nostres correus sigant enviats a la resta de la xarxa de correu que han creat.


Grupos integrados en Mareas Educación


Catalunya:

Assemblea Groga de la Comunitat Educativa
______________________________________
Twitter: @assembleagroga

Illes Balears:

La Coordinadora de Professorat Preocupat

Blocs:

Facebook:





Algunes de les altres marees que participen habitualment:

No hay comentarios:

Publicar un comentario