viernes, 20 de diciembre de 2013

Marina Baixa
Educación suprimirá diez unidades más en Infantil y Primaria el próximo curso

DIARIO INFORMACIÓN. R. PAGÉS
El recorte previsto por la Conselleria afecta a 7 municipios y se ceba en Benidorm, donde se eliminarán tres aulas

Con «nocturnidad y alevosía», para el STEPV



Replegada de signatures contra retallades a la nostra comarca

- en beques transport,
- en unitas escolars i professorat, 
- en el finançament del manteniment i construcció de centres públics

Les podeu entregar en la próxima reunió que es farà la segona setmana de gener al CEP Mestre Gaspar López de Benidorm, on es parlarà de cóm dur endavant altres mobilitzacions, algunes de les quals ja han sigut proposades: tallar el tràfic de l'entrada del Salt de l'aigua, volta a peu fins al "rincón de Lois", per visualitzar la distància que hi haurien de recorrer els que es queden sense beca de transport, tancaments als centres, etc.

Motius d’aquesta acció:

Concentració el 23D en solidaritat amb la comunitat educativa del CEIP Taquígraf Martí de Xàtiva
  • en defensa de la llibertat d'expressió
  • #RTVVtornarà
Concentració a la P. Manises 12h dilluns 23 de desembre davant el Palau de la Generalitat a València



El passat 4 de desembre en el transcurs de la inauguració del Convent de Sant Doménech de Xàtiva per part del president de la Generalitat Alberto Fabra, un grup de xiquets i xiquetes del Col•legi Públic Taquígraf Martí van demanar la volta de Canal 9 des del pati de l'escola.

Aquests fets espontanis han suposat l'obertura d'un expedient al Col•legi en un acte d'irresponsabilitat i en un intent d'intimidació i coacció de la Conselleria d'Educació.



Compartim la demanda dels xiquets i xiquetes, doncs entenem que el tancament de RTVV és una agressió al poble valencià, al qual es priva de la ràdio i la televisió que parlen en la llengua pròpia d’este poble i d’un dels principals instruments de vertebració i cohesió territorial.


Demanem un canvi total d'actitud per part de l'Administració. Ha d'escoltar el clam del carrer o enfrontar-se a un fort rebuig social. Exigim l'arxiu immediat de l'expedient obert al Col•legi Taquígraf Marti per la protesta infantil contra el tancament de RTVV davant el President de la Generalitat Valenciana.


Per tal de mostrar aquesta solidaritat i exigir que arxiven l'expedient informatiu obert al centre, la Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic convoquem una concentració davant el Palau de la Generalitat a la Plaça Manises de València el proper dilluns 23 de desembre a les 12 hores en solidaritat amb la comunitat educativa del Col•legi Taquígraf Martí de Xàtiva i en defensa de la llibertat d’expressió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario