sábado, 27 de septiembre de 2014

Pròximes reunions de coordinació de Plataformes per l'Ensenyament PúblicConvocatòria reunió Coordinació de Plataformes en Defensa de l’Ensenyament Públic de les comarques del sud del País Valencià

Dijous 2 d'octubre de 2014 a les 18.30 h

Local d’Escola Valenciana Alacant (C/ Perú 16, bloc 2, local esquerra, Alacant)

L’ordre del dia el farem a l’inici de la reunió però com sempre farem un repàs de les accions realitzades fins ara i proposarem accions a realitzar.


TROBADA DE PLATAFORMES COMARCALS, DIVENDRES 3 D'OCTUBRE A LES 18.30H AL COL.LEGI PÚBLIC HERRERO DE CASTELLÓ

El divendres 3 d'octubre es celebrarà la pròxima Trobada de Plataformes Comarcals al Col·legi públic Herrero de Castelló, carrer Moyano número 6-8. A més de continuar coordinat mobilitzacions en defensa de l'ensenyament públic a nivell local, comarcal i de país volem donar suport a la lluita que estan fent les cinc escoles de Castelló vers la supressió d'unitats.
Per tal de continuar planificant accions com les manifestacions que es van realitzar els dies 17 i 18 de setembre a Alacant, Castelló, Dénia, Elx, València i Vila Real, així com de plantejar altres noves és important poder sentir l'opinió de tota la comunitat educativa, famílies, alumnat, professorat, plataformes, assemblees, col·lectius, ampes, fapes i sindicats, en un espai obert, participatiu, assembleari i horitzontal.
La declaració de nul·litat del TIL (decret de tractament integral de llengües) per part del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, així com la no tramitació de la llei de l'avortament sols ha sigut possible gràcies al compromís i a la lluita individual i col·lectiva de molts companys i companyes.
Us hi esperem!!

Ordre del dia.

1.      Presentació dels assistents.
2.      Aprovació acta de la darrera reunió.
3.      Valoració de les manifestacions promogudes per la Trobada de Plataformes Comarcals del dia 18 de setembre.
4.      Propostes de mobilització.
5.      Manifest “l'Educació que volem”.
6.      Torn obert de paraula.
7.      Pròxima assemblea.

No hay comentarios:

Publicar un comentario