lunes, 15 de septiembre de 2014

Manifestacions a les capitals del País Valencià i vaga d'estudinats. Consellera DIMISSIÓ!

La Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic ( Marea verda) de la Marina Baixa recolza totes les accions que han pres els centres educatius, les famílies i els estudiants contra les altes temperatures i la negativa de Conselleria d’Educació de prendre mesures per salvaguardar la salut dels estudiants i els seus professors.


Recolzem les acords de la Trobada de Plataformes Comarcals del País Valencià del dia 12 de setembre al CEIP Ciutat de Cremona d'Alaquàs.


 Ens sumem a la convocatòria de la acció de protesta “MULLAT PER L’EDUCACIÓ PÚBLICA”  el dia 17 setembre a les 18:30h. a la Casa de les Bruixes d’Alacant contra l'inici prematur del curs, contra les retallades i la Lomqe, i recolzem  la Vaga d'estudiants del dia 18 de setembre.



 VAGA D’ESTUDIANTS 18 SETEMBRE






Vos inviten a participar en la pròxima assemblea de la nostra Plataforma que tindrà lloc a l’IES ALTAIA d’Altea el proper dilluns 22 de setembre a les 18:30h.



- Valoració Mobilitzacions per el prematur inici de curs.



-Propostes de mobilització de les Marees, Plataformes i col.lectius en defensa de l'Ensenyament Públic tant del País Valencià como de la resta de l'Estat.

"12 MESOS 12 LLUITES"

http://mareasporlaeducacionpublica.blogspot.com.es/2014/07/12-meses-12-luchas-por-la-educacion.html

VAGA D'ESTUDIANTS 21.22 y 23 d'octubre
VAGA GENERAL EDUCACIÓ I MANIFESTACIÓ 23 OCTUBRE

No hay comentarios:

Publicar un comentario