viernes, 23 de marzo de 2012

EL NOSTRE ESCUT HUMÀ A NIVELL COMARCAL: LA CREMÀ DE LES RETALLADES A LA NUCIA 22-03-2012

MANIFEST

Benvolguts amics i amigues de La Nucia i d’altres llocs que hui vos heu reunit ací.

Com be sabeu, la tradició de la cremà de les Falles es remunta a uns quants segles enrere. Per aquells inicis, l’acte consistia en la cremà de tots aquells trastos vells i coses que la gent no volia o li sobraven, o simplement rebutjava. Amb el temps els monuments van anar evolucionant i introduint la sàtira i la crítica de tots els esdeveniments que succeïen al llarg de l’any. Però sense perdre l’arrel ja que allò que es critica, és allò que no es vol, i allò que es crema, és allò que rebutgem en la nostra vida.

Així doncs, ens hem reunit ací per fer la crítica I la cremà d’allò que no ens agrada en la nostra vida. De tot allò que ens lleva oportunitats a tots per ser iguals. De totes aquelles coses amb les que es malgasten els nostres impostos. De tota la corrupció i impunitat que ens causa fastig i repel·lim. En fi, de tot allò que rebutgem. Per que, pares, alumnes, professors i gent en general, vertaderament, què preferiu?

Un Aeroport sense avions, o que els vostres fills tinguin més professors que els atenguen?

Un Gran Premi de Formula 1, o diners per a les beques dels llibres i dels menjadors dels nens?

La Volvo Oceans Race, o que els alumnes tinguen aules dignes i no barracons?

Terra Mítica, o més Hospitals i serveis mèdics on poder ser atesos?

La Ciutat de les Arts i la de la Llum, o calefacció i llum als centres educatius i sanitaris?

En fi… que preferim? Preferim uns Serveis Públics dignes i de qualitat, abans que totes aquestes despeses supèrflues, que únicament beneficien uns pocs… els de sempre… i que no reporten res per al poble.

I també prefeririem un Govern Local que no recolzara les retallades. Perque no podem oblidar que l’Ajuntament de La Nucia ha llevat les subvencions dels tres centres educatius i ha reduït 3.000 euros els ajuds del transport escolar i 1.500 euros a les trobades d’escoles en valencià.

Aixó si, no escatimen en publicitat amb un presupost de 85.000 euros, protocols de 70.000 euros i retribucions a alts càrrecs de confiança amb la xifra de 230.000 euros.

Així doncs… AL FOC AMB TOT ALLÒ QUE NO ENS APORTA RES I QUE TAN SOLS ENS OBSTACULITZA EL CAMÍ PER A SER IGUALS!!!!!!!!!!

Al foc amb la Formula 1!!!!!! Al foc amb l’Aeroport sense avions!!!!!!!! Al foc amb Terra Mítica!!!!! Al foc amb la Corrupció!!!!!! En fi…. Al foc amb les retallades!!!!!!!!! Aixó si, hui no, a juny, que estem a Alacant, i ací es celebren les Fogueres.

Moltes gràcies a tots i totes i esperem voremos en la propera manifestació el dissabte 24 de març a les 18 hores a l’estació de TRAM de l’Avinguda Beniardà, i que secundeu la vaga del 29 de març.

No hay comentarios:

Publicar un comentario