lunes, 12 de marzo de 2012

ASSEMBLEA COMARCAL  convocada pels SINDICATS D’EDUCACIÓ i la PLATAFORMA EN DEFENSA DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC DE LA “MARINA BAIXA 

 TOT EL PROFESSORAT, ALUMNES, PARES I MARES de la comarca esteu invitats a participar en la propera assemblea que tindrà lloc:

 EL DIJOUS 15 de MARÇ de 2012 a les 18h30 al inici del TANCAMENT de la comunitat escolar d'Altea a l'IES BELLAGUARDA. Després de la manifestació, amb eixida 17h30 de l’Ajuntament.


Es tractaran temes com:  

- LA PLATAFORMA EN DEFENSA DE L'ENSENYAMENT PÚBLIC DE LA MARINA BAIXA , informarà de la reunió de coordinació de Plataformes per l'educació pública a Alacant, de les pròximes mobilitzacions i de la nostra participació en les assemblees de la Plataforma d'afectats per les retallades a nivell comarcal: "Ciutadans Marina Baixa" que proposa una manifestació  a la nostra comarca el dia 24 de març a les 18h00, amb sortida de l'estació TRAMP Benidorm (Av,: Beniardà) fins a la Plaça Triangular.

- Els sindicats informaran de la taula de negociació de l'1 de març i de la vaga del 29M.

PARTICIPA!!! La teua opinió es fonamental per a poder avançar.

L’educació no és un negoci es un dret, si no el defensen el podem perdre.

----

A LA MANIFESTACIÓ I EL TANCAMENT D’ALTEA VOLEM MANIFESTAR NOSTRA SOLIDARITAT AMB ELS COMPANYS DE MUTXAMEL

Plataforma per l'Educació Pública a Mutxamel.

La plataforma está formada per professorat representant dels cinc centres públics de Mutxamel. Vos demanem que doneu suport i màxima difusió a la convocatoria d'una concentració-cacerolada el dia 15 de Març, en rebuig de les amenaces de denúncia a dos directors a Mutxamel. LA CONCENTRACIÓ TAMBÉ ESTA RECOLÇADA PER SINDICATS I PLATAFORMES EDUCATIVES.

Diguem NO a les amenaces i coaccions contra les protestes!!!



MANIFEST DE REBUIG A LES AMENACES DE DENÚNCIA DE L’AJUNTAMENT DE MUTXAMEL.
Divendres passat, 24 de febrer, es van presentar a les escoles públiques C.P. Arbre Blanc i C.P. Manuel Anton de Mutxamel, dos agents de la policia local per advertir als seus directors que podrien ser denunciats per considerar que la concentració del dia anterior, contra les retallades a l’educació pública i en suport als estudiants de l’ Institut Lluís Vives de València, era il•legal.
Des de la Plataforma en Defensa de l’Educació Pública de Mutxamel volem mostrar la nostra indignació davant l’actuació policial de divendres, la qual considerem una acció que té com a únic objectiu coartar el nostre dret a manifestar-nos.
Volem aclarir que aquesta concentració comptava amb la legalitat pertinent i l’actuació policial d’eixe dijous, garantint la seguretat dels concentrats, així com la de les persones que es van desplaçar fins al punt de trobada, va ser exemplar, en contrast a les sorprenents actuacions del dia següent. Què ha pogut ocórrer de dijous a divendres?
També volem denunciar l’absoluta falsedat de les declaracions de l’Alcalde de Mutxamel al periòdic INFORMACIÓN, en afirmar que es va posar en risc els menors i no es deixaven circular els autobusos escolars.
Així mateix, rebutgem les lamentables publicacions de l’Alcalde en una xarxa social pública referents a la concentració de dijous: “Es muy sencillo, ¿sabes por qué se manifestaban? Por los recortes ¿A quién? ¿A los alumnos o a los profesores? ¿Era una reivindicación por la educación o por su salario? ¿Es lícito utilizar a los niños para reivindicaciones salariales? ¿Es lícito utilizar a los padres? Todos tenemos derecho a manifestarnos, cumpliendo la legalidad, y no manipulando a los demás”

Propostes fetes al respecte des de la PLATAFORMA PER L’EDUCACIÓ PÚBLICA DE MUTXAMEL:
• Convocatòria de Concentració-cassolada comarcal a les portes de l’Ajuntament de Mutxamel, el dijous 15 de març a les 18:00 hores.
--------
NOTICIAS DE PRENSA:

 ALICANTE

Los estudiantes de la UA convocan un nuevo encierro
LEVANTE-EMV
Las protestas de 24 horas tendrán lugar en las facultades de Filología y de Magisterio

Así se lo montan los universitarios en un encierro


ENSEÑANZA En Primaria y Educación Infantil y Especial

Educación creará 198 nuevas plazas para docentes el próximo curso académico
EL MUNDO
La Conselleria crea 240 unidades en 2012-2013 y suprime otras 100 existentes. Se ofertarán 4.466 plazas escolares más que este curso.

· Ciegsa emite 19.000 acciones para ampliar su capital social

La Generalitat advierte de que todas las instituciones están en proceso de revisión



Ciegsa, con 353 proyectos en marcha, rechaza su liquidación
EL PAÍS. Neus Caballer Valencia1
El comité de empresa reclama que se aproveche su trabajo para atender las obras

No hay comentarios:

Publicar un comentario