sábado, 31 de mayo de 2014

La Trobada de Plataformes acorda accions per al fi de curs i l’inici del que ve

També dóna suport a les escoles en lluita pel manteniment d’unitats i línies en valenciàLa Trobada de Plataformes per l’Ensenyament Públic, convocada per la Plataforma PROU al CEIP Martínez Valls d’Ontinyent, ha acordat aquest matí una sèrie d’accions per a dur a terme aquest fi de curs i durant l’inici del curs que ve.

Aquestes accions es proposen als centres educatius per tal de continuar manifestant el seu rebuig a la LOMQE i a les retallades i pel manteniment d’unitats i línies en valencià que la Conselleria retallarà el curs que ve.

Les accions acordades són les següents:

- Aprovació de manifestos de rebuig a la LOMQE en el darrer claustre i consell escolar de centre d’aquest curs.

- Festa de fi de curs de cada centre reivindicativa per l’escola pública.

- Debatir en cada comunitat educativa de cada centre la proposta de convocar vaga educativa a principis del curs que ve. El model de vaga que es proposa és de tres dies, convocada un dia pels sindicats de professorat, un segon dia per les organitzacions de pares i mares i el tercer dia per les d’estudiants.

- Mobilització el 16, 17 i 18 de juliol en la Conselleria d’Educació a València.

- I per a l’inici del curs 2014/15, accions reivindicatives davant la conselleria d’Educació i les direccions territorials. Accions en cada centre educatiu el primer dia de curs, per manifestar el rebuig a la LOMQE i les retallades i en defensa de l’escola pública, que incloguen la lectura de manifestos.


La Trobada de Plataformes també ha acordat assumir les propostes de la Plataforma per l’Ensenyament Públic d’inici de curs.

D’altra banda, la Trobada dóna suport als centres en lluita com el Cremona d’Alaquàs, el Martínez Valls i el Bonavista d’Ontinyent i els centres de Castelló que estan mantenint una lluita continuada en el temps (Herrero, Mestre Canós, Antonio Armelles, Bisbe Climent i Blasco Ibáñez) en defensa de les unitats i línies que Conselleria pretén suprimir el curs que ve.

Finalment, la Trobada de Plataformes ha mostrat la seua solidaritat amb el company Jaume Sastre en vaga de fam a Mallorca en defensa de l’ensenyament públic, de qualitat i en català a les Illes Balears.

El pròxim dia 5 de juliol hi haurà una nova trobada de plataformes per a impulsar i coordinar les accions proposades.

31 de maig de 2014


Acta coordinació plataformes ensenyament sud País Valencià 

28 maig 2014
Hola a totes i tos ací us deixe en dos formats, l'acta de la darrera reunió de coordinació de Plataformes en Defensa de l'Ensenyament Públic del Sud del País Valencià que vam celebrar el passat 28 de maig de 2014 a Sant Vicent del Raspeig 

Acta coordinació plataformes ensenyament sud País Valencià 28 maig 2014. DOC

Acta coordinació plataformes ensenyament sud País Valencià 28 maig 2014.PDF


No hay comentarios:

Publicar un comentario