sábado, 8 de febrero de 2014

La lluita en defensa de l'Ensenyament Públic continua al País Valencià i a la resta de l'Estat

Acta coordinació de Plataformes d’Educació de les Comarques del Sud. Elx 30 gener 2014

Ací teniu l'acta de coordinació de Plataformes en Defensa de l'Ensenyament Públic de les comarques del sud del Apís VAlencià del passat 30 de gener de 2014 a Elx

Acta coordinació de Plataformes d’Educació de les Comarques del Sud. Elx 30-1-14.

Ordre del dia.
            Informe activitats de les Plataformes.
            Propostes de mobilització.
            Concentració contra la LOMQE al Palau de Congressos d’Elx.

Informe d’activitats de les Plataformes.

Es fa una roda d’intervencions de les Plataformes explicant les seues iniciatives, coincidint moltes activitats i Plataformes en:

Organització de mobilitzacions locals i comarcals en torn a les supressions d’unitats escolars, beques, transport i menjador, en torn a la denuncia dels efectes de la LOMQE, i exigint l’adequació i construcció d’infraestructures. Està previst fer manifestació a Benidorm (Salt de l’Aigua 13 de febrer) i Novelda (1 de febrer) pel manteniment de les unitats als centres públics.

S’ha consolidat la dimensió social de la mobilització educativa i cal reforçar-la per a qüestionar la LOMQE amb temes més propers i didàctics, com ara la renovació de continguts i llibres, fent xerrades i actes públics, recollint signatures, organitzant Festes i Trobades per l’educació, etc.

Propostes de mobilització.

Convocar una MANIFESTACIÓ TRIMESTRAL UNITÀRIA contra la LOMQE i contra les retallades el proper 15 de Març a Alacant.

Acompanyar les mobilitzacions locals i de centres procurant fer-les a partir de la segona quinzena de febrer per animar la manifestació provincial.

Promoure la celebració de carnestoltes educatius i festes per l’educació a tots el centres i localitats.

Recuperar i fer visible el rebuig de les comunitats educatives a la LOMQE i les retallades amb manifests de CEMs, Claustres i AMPAS i penjant cartelleria a les tanques dels centres.

Elaborar una guia democràtica d’insubmissió-resistència-desobediència que desentranye la LOMQE i l’acoste a la societat. Partir de les propostes existents i centrar-nos en la participació, en el manteniment de materials i llibres, en les ràtios, el districte únic i en els itineraris formatius.

Incrementar la coordinació amb la resta de Plataformes i Marees.

Elaborar un mapa de barracots i de CIS.

Fer un pronunciament sobre els efectes dels exàmens a juliol.

Elaborar comunicats per a publicar-los a la premsa com a Plataforma.

Concentració contra la LOMQE al Palau de Congressos d’Elx.

S’alça la reunió a les 20 hores per tal de participar en la protesta convocada per la Plataforma d’Elx contra l’acte institucional de l’Ajuntament organitzat al Palau de Congressos per “defensar” la transformació de la FP plantejada en la LOMQE.

Ens autoconvoquem el proper 5 de Març a Benidorm per tal de concretar la manifestació del 15 i valorar les acciones programades fins aleshores.

Acta coordinació de Plataformes d’Educació de les Comarques del Sud. Elx 30-1-14.DOC

Acta coordinació de Plataformes d’Educació de les Comarques del Sud. Elx 30-1-14.PDF

Acta coordinació de Plataformes d’Educació de les Comarques del Sud. Elx 30-1-14.JPG
sagampa.blogspot.com
En la ciudad de Valencia, en la calle San Vicente Martir, hay unos barracones militares en desuso qu...No hay comentarios:

Publicar un comentario