viernes, 13 de septiembre de 2013

PÚBLICO
La Plataforma Estatal por la Escuela Pública llama a protestar contra la ley Wert, la subida de tasas universitarias y la reducción de becas.
sociedad.elpais.com
Considera que la relevancia de las protestas no es equiparable a las de México o Chile. Los sindicat...

Una narradora de excepción nos muestra el mundo que la LOMCE quiere para nuestros hijos. Música inte...







Comunicat de suport de la Coordinadora de professorat interí del País Valencià a la vaga indefinida del professorat de les Illes Balears.

La Coordinadora de professorat interí dóna el seu suport a tot el professorat, als sindicats i a l'Assemblea de Docents que han convocat la vaga indefinida a les Illes Balears, que
 començarà el proper dilluns 16 de setembre, i que té com a finalitat denunciar la política educativa i lingüística del govern del Partit Popular a les Illes Balears.

Així com a que ha succeït al País Valencià, les noves mesures ataquen directament l'alumnat i les seues famílies, amb les retallades de beques i prestacions, en el context actual d'atur, desnonaments i exclusió social en què viuen moltes famílies; els professionals de l'educació, amb mesures que afecten a les plantilles, ràtios, jornada, salaris i jubilacions; i finalment, la llengua catalana, amb la imposició d'un nou programa lingüístic que pretén que el català no siga la llengua vehicular del sistema educatiu.

Per aquestes raons, exhortem a tota la comunitat educativa a solidaritzar-se amb la lluita que inicien els nostres companys a les Illes Balears, la lluita per una escola pública, de qualitat i en català.

A més a més, demanem la màxima assistència a l'acte de suport a la vaga que es realitzarà el proper dilluns 16 de setembre a València, a la Plaça de Manises a les 19.00 hores.

Companys i companyes, ni un pas enrere.




Vuelta al cole

Este otoño se prevén precipitaciones importantes en toda la Comunidad Valenciana, chuzos de punta para ser más exactos

La CE opinará sobre la Lomce, pero advierte de que no puede suspenderla de forma cautelar.


"Con una puntuación de un 5,5 uno se puede matricular de muy pocas cosas", dice el ministro.

No hay comentarios:

Publicar un comentario