domingo, 12 de junio de 2011

PRÓXIMA ASAMBLEA PLATAFORMA PER L'ENSENYAMENT PÚBLIC MARINA BAIXA:

MIÉRCOLES 15 A LAS 18:00h. en IES BELLAGUARDA(ALTEA):

- AUTOBÚS MANIFESTACIÓN POR LA ENSEÑANZA PÚBLICA
EN VALENCIA EL SABADO 18 de JUNIO        

- TRAED POR ESCRITO LOS RETCORTES EN VUESTROS CENTROS .
- RESUMEN SITUACIÓN CONSEJO ESCOLAR VALENCIANO
- NUEVAS MOVILIZACIONES


MARINA BAIXA
-----------------------------

PLATAFORMA EN DEFENSA DE L'ENSENYAMENT PÚBLIC
18J: MANIFESTACIÓ Per un ensenyament públic de qualitat!
Dissabte 18 de juny a les 18 h. a la Pça. S. Agustí a València
La Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic convoca una MANIFESTACIÓ per un ensenyament públic de qualitat, contra les retallades i en defensa de l'ensenyament en valencià.

Tots i totes som conscients de les últimes agressions a l'escola pública. Totes i tots sabem que cal plantar-li cara a aquesta Conselleria que s'ha proposat anar massacrant tot el concernent a ella.

Tots i totes rebutgem la cessió de sòl públic per a empreses privades.

Totes i tots volem que l'alumnat valencià estudie en unes condicions dignes, amb les instal·lacions adequades, amb el professorat necessari, sense increments de ràtios, en la llengua que desitgen…

Després de les últimes ocurrències de Font de Mora, amb l'anunci de l’inici del seu pla de plurilingüisme, que és un altre atac més, aquesta vegada un atac frontal a la nostra llengua, la Plataforma va decidir fer una manifestació el dissabte 18 de juny, ja que els últims esdeveniments així ho requereixen.

Sabem que les retallades en professorat van a afectar directament a la qualitat de l'ensenyament, ja que tenim constància que van a fusionar-se grups de valencià amb grups de castellà, van a incrementar-se les ràtios en totes les etapes, van a continuar desapareixent els professors de compensatòria i els de suport, tot açò unit a la falta de places escolars en molts centres, que va a obligar, una vegada més, a crear unitats en espais comuns o a instal·lar-nos algun barracó al pati (si és que encara ens cap), creant un greu problema organitzatiu en els centres.

VOS ESPEREM AMB LES VOSTRES PANCARTES DISSABTE 18 DE JUNY A les 18 HORES EN SANT AGUSTÍ.


Una oyente de RNE (Rosa)..Explica bien claro..en que nos va afectar el Pacto del Euro

No hay comentarios:

Publicar un comentario