miércoles, 16 de abril de 2014

Tots són el Cremona

Al CEIP Ciutat d eCremona d’Alaquàs hi ha una Comunitat d'aprenentatge farta de les promeses incomplides de construir un nou centre, doncs porta 8 anys en barracons, malgrat que Europa va donar els diners per a la seua construcció. L'any passat el van retallar una unitat escolar de 1º Infantil i enguany la que li quedava, tancant la possibilitat de noves matricules, de poder continuar existint els pròxims anys, malgrat que ha desenvolupat uns dels projectes més innovadors de la seua zona. Més d e23 xiquets han demanat matricular-se l’any que ve, al col•legi dels seus germans, però Conselleria no ha canviat encara de opinió.

La comunitat escolar del Cremona fa una resistència exemplar. Ja duen 56 dies tancats, sopan i dormint al seu centre. A Ontenyent dos co.legis CEIP Bonavista iel CEIP Martínez Valls han estat cuatre setmanes tancats.

Hi ha moltes problemes semblants a la nostra comarca: la reducció d'unitats de Infantil al CEIP Mestre Gaspar, i a 9 centres més, que s’afegisen a la supressió d’unitats de l’any passat.; centres que són de barracons des de el seu inici, com el Ceip Dr. Esquerdo de La Vila, o la no continuació de les obres al IES Pere Maria Orts, malgrat dels diners de Europa que el govern de la Genarilitat no diu on han anat a parar o que s'ha fet amb ells.

Es té molta raó quan es diu que tots són el Cremona. La seua comunitat escolar lluita per mantindre la seua escola, però està lluitant per tots nosaltres, mostrant que encara queda DIGNITAT a l'ensenyament públic valencià. Dos col•legis d’Ontinyent van començar tancaments fa dues setmanes unint-se a la protesta del cremona contra la supressió de les unitats escolars.
BON DIA CREMONA.
DIA 55 DEL TANCAMENT EN EL CEIP "Ciutat de Cremona"
Ens ha semblat escoltar que no es tindrà en compte que les persones isquen al carrer, és a dir, que no es pensa escoltar. Genial, just el que necessita aquesta societat. Cas omís a la veu del poble, cas omís a les seues necessitats, als seus problemes, als seus desitjos. Bé, anem bé.

Només ens queda desitjar un MOLT BON DIA al Cremona. Seguim en peu, seguim en marxa.
TOTS SOM CREMONA


Educación duplica los alumnos por aula en la nueva FP Básica irritando al profesorado

DIARIO INFORMACIÓN. VICTORIA BUENO

La portavoz provincial de los directores de instituto advierte de que los centros serán «colectores del fracaso escolar» y califica de «disparate» aumentar la ratio hasta los 24 estudiantes. Los sindicatos docentes se oponen a la normativa

 

Fabra triplica el gasto en publicidad con dinero de sanidad y educación

La Generalitat eleva a 5,5 millones de euros el gasto en promoción tras reasignar a Lola Johnson 3,7 millones que iban a gastar otras conselleries

La 'ley Wert' quita 32 aulas de valenciano en Castellón para imponer el castellano

eldiariocv - Castellón
La consellera de Educación afirma que "si hay un solo padre que quiere matricular en castellano a su hijo debe tener oferta para hacerlo"


Cae el falso techo del aula de un colegio de Valencia

EL PAÍS Valencia
Un trozo del material ignífugo cae en una clase de Infantil, que estaba vaciándose, en el CP Cervantes


Elda

Comienzan las protestas en el Nuevo Almafrá para reivindicar la jornada continua

La APA de la escuela infantil recoge las primeras cien firmas de apoyo y los padres y alumnos del colegio Pintor Sorolla se suman a la concentración. Piden a Educación el horario intensivo


PÉREZ GIL 16.04.2014 | 01:50



La Marxa per l’Educació lleva otra multitudinaria “marea verde” a Palma


Por: mallorcadiario.com el 11 abril 2014

Un bon homenatge a totes aquelles persones que van defensar les idees d'igualtat i democràcia .Projecció de "Las maestras de la República" a La Nucia el 14 d'abril..


No hay comentarios:

Publicar un comentario