sábado, 19 de octubre de 2013

24 octubre VAGA GENERAL EDUCACIÓ, concentració a Benidorm I manifestació a Alacant



Dijous que ve, 24 d’octubre, estem convocats a una VAGA GENERAL D’EDUCACIÓ en tota Espanya, i en tots el nivells des d’Infantil a la Universitat, per a les famílies que puguen no enviar als seus fills a classe, els professors que es puguen permetre perdre un dia de jornal, i els estudiants que siguen capaços de recuperar un dia perdut de classes.

Però tots i totes podem anar als actes de protesta que es faran al matí i a la vesprada, que en la nostra comarca i provincià són:

- CONCENTRACIÓ a Benidorm, a les 11h30 a la Pl. Triangular.

- MANIFESTACIÓ a Alacant a les 18h30. Escales IES Jorge Juan

- Hi haurà autobusos des de la Marina Baixa. Parades: la Nucia a l’Institut)17h15; Altea ( Pl. Esports) 17h30; Alfàs (a l’Institut)17h15; Benidorm ( Estació d’autobusos, parada taxis )17h.30 Telèfons contacte per a reservar places: Alfàs i Benidorm ( Luis 655688700), la Nucia i Callosa ( Maria 651677323) i Altea ( Arturo 679324729).


Esta vaga no és un final, sinó una protesta més, que tindrà continuïtat en noves protestes, la marxa a Madrid del 9 de novembre i les jornades estatals per a elaborar una llei educativa des de la Comunitat Escolar. L’única cosa que no servirà per a res, és el no fer res, justificat en l’opinió que les protestes no servixen de res, perquè esta actitud derrotista només afavorix el propi Govern i a la seua política de retallades, que necessita tindre a la ciutadania com a majoria silenciosa per a poder continuar-les i estabilitzar-les. Les protestes qüestionen la racionalitat o adequació de les retallades, perquè ,d’una banda, els mostren com atacs als drets fonamentals de la ciutadania i , d’altra banda, erosionen, lenta però inexorablement, els fonaments del poder sobre els quals s’assenta la política de retallades, fent possible que siga reversible en un futur.




3a. Jornada per l'Excel.lència Educativa a Altea




PÚBLICO

Huelgas y manifestaciones entre el martes y el jueves contra la reforma de Wert mientras continúa la recogida de firmas.



mareaverdemadrid.blogspot.com
Si quieres enviar propuestas concretas o noticias, pedir información, contarnos qué has hecho en tu ...
someducaciosomciutadania.blogspot.com




Acta reunió Coordinació Plataformes Ensenyament Comarques del Sud PV.

Ordre del dia
-       III Jornada per l’excel·lència educativa.
-       Consulta Ciutadana
-       Vaga General el 24.
-       Manifestació i Concentració del 24.

Prèvia: Acordem rebutjar la censura i mostrar el nostre recolzament als directors que no han pogut opinar recentment sobre educació en Canal 9. Acordem fer un comunicat i incloure una referència en el Manifest del 24 utilitzant com a referència el d’Escola Valenciana.

III Jornada. Ha estat organitzada íntegrament des de la Plataforma de la Marina Baixa. S’ha concretat per al dia 18 a les 19 hores a Altea sota el lema “Qualitat de l’ensenyament valencià enfront de les retallades i de la LOMQE”. Cal felicitar-se pel contingut de la Jornada i per la feina feta pels companys i companyes de la Marina. És dona la circumstància que Jaume Fullana ha estat un dels director censurats a Canal 9.

Consulta Ciutadana. Continua a bon ritme i fins al dia 27 continuarem arreplegant dades tant a La Cívica com a la FAPA Enric Valor. Animem als centres que encara no l’han promoguda a que l’ha facen. És necessari centralitzar les dades de totes les plataformes comarcals i fer-les arribar a la Plataforma de País.

Vaga General. És necessari continuar combatint l’escepticisme sobre la utilitat d’aquesta vaga que afegeix a les objeccions clàssiques el convenciment de que la LOMQE serà aprovada sí o sí. Denunciem l’obstrucció i les amenaces que estan patint equips directius, centres i plataformes promotores d’actes informatius, de protesta i de debat entorn a les retallades i les veritables raons de la imposició d’aquesta Llei. Aprovem promoure en totes les comunitats una pluja d’idees sobre mesures d’insubmissió a la LOMQE quan siga aprovada. Es convocarà roda de premsa dimarts a les 11h a la Seu Universitària.

Manifestació i concentracions del 24. Hi han convocades concentracions el matí del 24 a moltes localitats (Alacant, Benidorm, Dénia, Elda, Elx, Sant Vicent, Torrevella) per donar cobertura a la mobilització més propera. La Manifestació de la vesprada  a Alacant incorporarà als tots els sindicats que han convocat la vaga, a la Universitat i a la Junta de Personal Docent No Universitari, sempre respectant l’ordre acordat en la reunió del passat 26 de setembre.


Precs i Preguntes. El PSPV-PSOE convida a totes les Plataformes a la xerrada col·loqui  “L’educació que necessitem” que es celebrarà del dissabte 26 d’octubre a les 11 hores al Parador de Xàbia.



Assemblea de Docents Illes Balears. 

Buenos días desde Baleares:
Una semana clave empieza hoy para la Educación en todo el territorio nacional y en Baleares seguimos en la lucha

Queremos agradecer desde Baleares todo el apoyo y la solidaridad que durante estas semanas nos ha llegado desde cualquier rincón de España. 
Además aprovechamos para hacer un llamamiento a toda la sociedad española para que en estos días se movilice en contra de la enésima reforma educativa en nuestro país. NO A LA LOMCE. 
También os hacemos presente que SÍ SE PUEDE HACER UNA HUELGA INDEFINIDA. Nosotros hemos sido un ejemplo.

¿Qué ha pasado la semana pasado anterior?

La Conselleria de Educación sigue sin ceder ni querer negociar. Los docentes dan por acabadas las negociaciones si Educació no rectifica

Además, el Govern sólo negociará la aplicación del TIL y aparta el resto de temasDespués de la décima reunión no quiere saber nada de todas las reivindicaciones y lo quiere llevar a mesas sectoriales. Recordar que en el calendario de negociación, se nos citaba para el 24O.
En clave de humor nuestra consellera dice que mientras que se negocie no se puede cambiar el TIL. 
La comunidad educativa sigue unida (Previsualizar. El viernes, las APYMAS de Menorca hicieron un llamamiento a "vaciar las aulas". Gran éxito: Más de un 60% de alumnos de los centros públicos secunda el paro. Conselleria contraatacó ante este llamamiento enviando una carta a las familias para que llevasen a sus hij@s a clase y "denunciasen" las incidencias en los centros educativos.

El sábado se presentó la subasta solidaria que se llevará a cabo en breve con las obras que tantos artistas han cedido para engrosar la "caja de resistencia". 

Por otro lado, el domingo 27, la Orquesta Sinfónica de las Islas Baleares, dará un concierto a beneficio de la Assemblea de Docents, además de dos conciertos reivindicativos más. 

La caja de resistencia ha superado los 500.000 €. Con estos actos creemos que la cifra se incrementará considerablemente. 
Atentamente,

Salva Aguilera, Coordinadora de Professorat Preocupat - Assemblea de Docents Illes Balears. 


 Es pot continuar fent donatius a la caixa de resistència de l’Assemblea de Docents de las Illes Balears. El número de compte és 2056-0009-74-4102003418, de Caixa Colonya (està a nom de l’Obra Cultural Balear). Aquestes diners aniran destinats a pagar despeses de l’organització de la vaga, possibles despeses legals o de defensa jurídica i ajudes econòmiques a vaguistes que ho puguin necessitar 

No hay comentarios:

Publicar un comentario